CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, October 31, 2008

Mood

2,3 hari ni x de mood nak apdet blog dan x de story jugak sebenarnye...lagipun ade 1 keje yg x beres lagi...sentiasa menghantui fikiran...x lain dan x bukan ialah assignment yg x siap lagi....next week plak dah nak exam....ishk...time kritikal ni....tu la...hari tu sibuk beraya je..langsung x jenguk buku...skang padan muka aku..hehehe...

notis penutup: hhmmm....

Wednesday, October 29, 2008

Lunch today

Lunch aku hari ni berupa Pizza Hut, ditaja oleh seseorang kat dept ni....sempena ape x tau pulak..org belanja mkn je la kan...jgn byk tanye..



2 potong sorang je...bukan 1 kotak taw...itu gambo je...

notis penutup: tima kasih...

Tuesday, October 28, 2008

Celebrate birthday kakak

Sabtu lepas, sempena cuti 3 hari dan aku pun x de class, saje la celebrate birthday kakak. kebetulan mertua, kakak ipar n abg ipar aku pun dtg umah..
so baca doa slamat skit pastu mkn2..aku buat spaggeti n macaroni goreng


birthday kek..


birthday girl..




notis penutup: as long as u happy...



Wednesday, October 22, 2008

Jamuan

Pagi ni ade jamuan sempena hari raya kat dept aku ni..

antara menunye ialah satay, bihun, ketupat, kuah lodeh, laksam, nasik dagang n mcm2 lagi..

dessertnye ada puding, kek, coklat..


antara ahli2 majlis..


ni kek raye..


notis penutup: raya kan sebulan..

Monday, October 20, 2008

Birthday @ class

Ahad lepas, cam biasa ade class...tapi kitaorg ade celebrate one of our classmate nye birthday..pakat2 beli kek n kad utk dia..

birthday card


kek dari secret recipe

ni la birthday girl...Hasni

Hasni ngan lecturer, Pn.Azlina


Kebetulan that day lecturer kitaorg belanja nasi lemak..tima kasih ye..

dan air teh tarik ni ditaja oleh birthday girl tersebut...tima kasih..

notis penutup: semoga panjang umur n murah rezeki..

Sabtu yg bizi...

Hari sabtu, rumahku menerima kunjungan ramai tetamu...


tengaharinye, abg lan sefamily...

menunye adalah nasi briyani, kari kambing, ayam masak merah n ++..

anakku ngan anak dara abg lan..

petang tu, abg ipar aku dtg sefamily..


mlm pulak, jiran2 kat umah datang...


dan yg terakhir, kwn hubby dtg sefamily..

notis penutup: bukan open house taw..

Open House @ opis

Jumaat lepas, ade open house kat opis...aku gi ngan isma n arzuan...ade byk makanan tapi aku mkn skit je...borak je lebih..jom layan gambo je lah..

sblm gi, posing dulu...




notis penutup: kenyang..

Friday, October 17, 2008

Ok

Smlm sampai je umah, mkn dulu, pastu hubby bagi ubat selsema,mkn ubat, naik atas mandi pastu trus boom tido....pagi ni rasa lega...

notis penutup: moga sihat slalu..

Thursday, October 16, 2008

Hari ni..

Today..cam nak kena selsema...maklum la cuaca x menentu skang ni kan..asal ptg je ujan lebat..tadi mkn ubat pastu lunch time gi zzzz...jap kat surau..lega skit..

notis penutup: hopefully x melarat..

Wednesday, October 15, 2008

Result lagi

Tadi dpt email dari lecturer, paper FA II (Financial Accounting II) hari tu dapat result yg menarik.

notis penutup: yeah...happy..

Lunch today

Ni la lunch aku hari ni...

bun tu beli kat sogo tadi, buah tu bwk dari umah....diet? ya perlu...

notis penutup: maintain...

Monday, October 13, 2008

Kwn lama

Smlm, sebelah malam, aku menerima kunjungan kwn lama aku..kwn sejak sekolah dulu...dia dtg beraya kat umah aku n nak hanta kad kawinnye skali..aku buat macaroni goreng je..(maklum la baru sampai umah, lepas class kan..)


andy ngan tunangnye..



notis penutup: menanti hari la tu..

Jamuan @ class

Smlm, dah start class...sblm cuti raya hari tu, kitaorg dah plan nak buat mkn2 sempena hari raya maka smlm kita pakat bwk makanan sorang skit...pastu pakai baju raya skali..jemput skali lecturer kita yg pernah mengajar dulu..meriah sungguh..jom layan gambo..






notis penutup: sronok..


Tetamu

Hari sabtu, isma dtg umah aku..ngan kwnnye n kakaknye skali...tapi entah kenape aku lupe sgt nak snap gambo...leka berbual je...aku buat capati, kari ayam n ++...lama gak diaorg lepak kat umah aku...

ni gambo kat opis..nak letak gak..


notis penutup: tima kasih sudi dtg ye...

Rumahku di Aidilfitri

Ni bukan entry riak ke nak tunjuk2 ke....saje nak share keadaan rumahku di hari raya ni...serba sederhana je..bukan semuanye baru...ade 1,2 je yg baru...



notis penutup: idea sendiri..

Friday, October 10, 2008

'Happy Birthday kakak'

Hari ni genaplah 4 tahun usia anak sulungku ini...dikesempatan ini mama ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir pada kakak, semoga membesar dgn sihat, menjadi anak yg baik, jgn nakal2..mama n abah sayang pada kakak..

notis penutup: nanti kita celebrate k..

Thursday, October 9, 2008

Lunch @ D' Tebing

Lunch tadi aku gi mkn kat d'tebing ngan abg lan n isma...kitaorg bertiga mkn nasi paprik.air pulak sirap utk aku ngan isma, abg lan air bandung...kenyang sgt sebab nasik nye banyak..

aku ngan isma

aku ngan abg lan




notis penutup: skali skala..

Wednesday, October 8, 2008

Buku colour

Tukar story jap, asik story raya je...sebenornye frust jugak sebab x dapat amik gambo bebanyak masa raya...org dtg umah beraya pun aku x sempat snap gambo...x pe la..nak buat camne kan..ragam anak..
Lunch time tadi gi Mydin jap, carik buku colour utk kakak, sibuk nak mengaler, colour ade kat umah tapi bukunye x de...


notis penutup: ok la 2...

Tuesday, October 7, 2008

Raya Kedua

Raya kedua balik kg hubby ke Masjid Tanah...raya kat sana sampai raya keempat.pastu balik umah Senawang....

ni gambo kat umah Nilai masa nak bertolak ke Melaka...


notis penutup: seronok jugak..