CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, June 24, 2009

Baby..

ni entry tertangguh ye....sebelum aku kena ciken pox hari tu, kami sefamily gi melawat biras aku merangkap kakak ipar hubby yg baru bersalin baby boy, anak ketiganye....bila tengok baby ni teringin pulak nak ade baby lagi...

dari kiri, kakak pada baby tu dah 7 tahun baru dpt adik lagi..sebelahnye kakak, mama n baby also my hero

kakak n adik happy tengok baby....

cutenye...

geramnye tengok baby....

Tuesday, June 23, 2009

Ciken pox & good news

ye aku dilanda ciken pox dan diberi mc selama seminggu....tu la kecik2 x nak kena, dah besar baru nak kena....maka sudah ade parut diwajahku ini..owh..

tapi ade berita baik di sebalik ciken pox itu, aku mendapat panggilan bahawa aku di tawarkan biasiswa untuk futher study...syukur alhamdulillah...i'am so happy...yeay...

ade jugak entry tertangguh yg nak aku ceritakan....nanti bila free aku apdet k...

Wednesday, June 10, 2009

Some Motivation Quotes

There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."Aldous Huxley"

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death."Anais Nin"

They say that time changes things, but you actually have to change them yourself."Andy Warhol"

People grow through experience if they meet life honestly and courageously. This is how character is built."Eleanor Roosevelt"

The purpose of learning is growth, and our minds, unlike our bodies, can continue growing as we continue to live."Mortimer Adler"

Life is a progress, and not a station."Ralph Waldo Emerson"

just to share....

Monday, June 8, 2009

xtvt d hari weekend

Sabtu, cam biasa aku akan melakukan kerja2 suri rumah.mengemas, mop lantai dsbgnye..dan hari ini juga aku akan menunjukkan skil masakanku...hari lain kan mak aku yg masak...so, menu pada hari tersebut adalah NASI AYAM Bie..dan hasilnye adalah seperti ini....

nak rase?

hhmmm.....sedap

Ahad pulak, ade class sehari suntuk...penat.tapi x pe tinggal 2 class je lagi nih...x sabar nye nak habiskan...

itu saje cerita di hari weekend saye...sekian tima kasih..

Wednesday, June 3, 2009

From my lecturer..

Life is short. And uncertain. It is like a drop of water skittering around on a lotus leaf. You never know when it will drop off the edge and disappear. So each day is far too precious to waste. And each day that you are not radiantly alive and brimming with cheer is a day wasted. Stop right now and evaluate your life. YOUR LIFE. As it is right now. Are you the one that is transparently leading you to fulfillment in many dimensions – in your study, relationships, in spiritual development etc……

thanx to Pn.Noor Sharoja

Tuesday, June 2, 2009

Celebrate..

Smlm, pas keje aku ngan hubby gi celebrate our wedding anniversary.kami gi mkn kat pizza hut bedua saje...pas mkn trus balik umah...jom layan pic2 gedik nih..hehe






hubby sekarang dah faham wifenye seorang blogger...gi mana2 mesti snap pic aku....wah best...

Monday, June 1, 2009

Anniversary

Hari ni genaplah 6 tahun usia perkahwinan kami. Semoga mahligai yg kami bina ini kekal selamanya....