CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, November 26, 2009

Salam Aidiladha


Tuesday, November 24, 2009

dinner + lucky draw

dinner pada 21 nov lepas diadakan di Hall 1 & 2, KL Convention Centre...







artis undangan dayang nurfaizah..

dan sekali lagi aku dapat lucky draw....JUSCO Voucher RM100....ya tahun ini adalah tahun lucky buat aku....happy sangat...yahoooo....

Puspanita Hi-Tea + grand prize lucky draw

puspanita hi-tea telah diadakan pada 13 nov lepas, kalau ikutkan mood memang aku malas nak join sebab dok pikir nak mengadap exam je....tapi sebab dah bayar awal2...so aku join je lah...kononnya nak menghilangkan skit stress aku nih...

ni door gift nye...




tak disangka2 nama aku telah disebut untuk menerima grand prize lucky draw...tekejut makcik....seumur hidup aku x pernah dapat grand prize gitu....kira lucky jugak la aku nih....hehehe. apepun aku sangat happy...

dan inilah hadiahnye.....

wajah yang gembira...

ni isi dalamnya....barangan CRABTREE EVELYN...1 set ni harganya dekat 2 ribu..kalau nak suruh aku beli memang la tak mampu....so syukur la dpt rasa guna barang mahal gini..

blog yg sepi..

ya dah lama aku x update blog....sepanjang bulan 11 nih...memang x de 1 entry pun.....so this is the first entry in Nov ok....apekah sebabnye? sebabnya adalah.....


ini...

dan ini...

aku bertungkus-lumus prepare utk menghadapi exam2 tersebut....dan sekarang semuanya sudah selesai.....MUET selesai pada 7 Nov lepas dan IELTS baru habis semalam....fuhhh...lega sangat...sekarang ni tunggu resultnya saja...dgn usaha dan berkat doa mak, suami dan kwn2..serta tawakal pada Allah...semoga aku mendapat result yg mampu membuatkan aku tersenyum puas....Insyallah...

IELTS - International English Language Testing System