CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, May 6, 2009

MSAM 2009 - Part 2

Part 1 aku letak pic yg official...part 2 ni aku letak pic yg gedik skit...tapi bukan la gedik sgt pun....actually byk aktiviti yg dijalankan oleh PNB semasa MSAM ni, tapi aku tak boleh nak join sebab on duty kan...cuma dapat la melawat booth2 lain masa rehat...weekend disana hubby aku dtg sorang...maka berhoneymoon lah kami disana....skali-skala bukannye slalukan...conclusionnye best dpt join MSAM tahun ni...walaupun balik dari sane aku demam, tapi memang enjoy especially dapat jumpa ngan ramai org dan dpt menambah kenalan...

ni kat KL Sentral..check in before gi ke airport.

ni dlm ERL nak ke KLIA..

stay kat hotel ni...GRAND PARAGON..


ngan maskot CHEWIES...

ngan ETIQA, dari Maybank, booth terbesar kat situ...

ngan ANGAH..

ngan budak2 sekolah yg dimekap oleh cikgu mereka utk buat persembahan...

semua yg dtg ke MSAM akan dapat beg ni...


notis penutup: best...

2 comments:

Mya said...

bestnya outstation..

mamabiey said...

ala skali-skala..asik dok ofis pun boring gak..